Main Menu

Prifti kërcënon se më armë do ta mbroj emrin

Prifti Stevan Zdravevski ka deklaruar se do të luftojë në të gjitha format për mbrojtjen e emrit Maqedoni në protestën e djeshme në Kuvend. Madje, ai ka kërcënuar se do të përdorë edhe armët.
“Ne nga Kisha me lutje, por nëse duhet do të marrim armët në dorë dhe nuk dot ë rimë duarkryq. Do të mbrojmë atë që është e jona dhe është e shenjtë, që e kemi trashëguar nga të parët tanë, që duhet tua lemë brezave tanë”, ka thënë ai në protestën që u mbajt dje në Kuvend.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share