Main Menu

6 persona e rrahin me grushta 22 vjeçarin nga Debreshi

Më datë 12.06.2018 në ora 18 e 50 minuta, në Stacionin policorë Gostivar, nga ana e personit E.B. 22 vjeç nga fshati Debresh I Gostivarit, është paraqitur se të njëjtën ditë rreth orës 15 e 50 minuta, deri sa ka qëndruar ulur, në park në afërsi të urës së këmbësorëve, nga ana e Qendrës medicinale në Gostivar, janë afruar gjashtë persona të panjohur, të cilët personalisht nuk I ka njohur, dhe pa asnjë shkak apo arsye e kanë sulmuar dhe kanë filluar ta grushtojnë në pjesën e kokës, deri sa ka rrënë për tokë pa vetëdije.

I njëjti me veturë të ndihmës së shpejtë është transferuar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivar për dhënien e ndihmës mjekësore.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit,  zbulimin dhe identifikimin e sulmuesve.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share