Main Menu

Me grafite e parulla kundër marrëveshjes së emrit për Maqedoninë

Një grup qytetarësh mbrëmë kanë shprehur revoltën e tyre kundër marrëveshjes për çështjen e emrit të Maqedonisë.

Përmes grafiteve dhe parullave para Kuvendit të Maqedonisë, ata shkruan “Maqedonia е përjetshme”, “Tradhtarë”, “Stop gjenocidit”, etj.

Sponsored Content
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share