Main Menu

Berat Jakupi, te medalja e argjendit me lëvizjen më atraktive

Berat Jakupi arkëtoi medaljen e argjendit në Karate Premier Ligën në Stamboll. Në finale, Berat Jakupi u mund nga karateisti i Iranit, Mahdi Holdabashi me rezultat 3-7. Edhe pse karateisti nga Gostivari nuk arkëtoi medaljen e artë, ai ka lëvizjen më atraktive të turneut të karates në Stamboll. Në rrugën deri te finalja, Berat Jakupi mundi Medi Sesinën nga Franca, Meris Muhoviqin nga BeH, Ugur Aktashin nga Turqia dhe Pablo Zapata Arenas nga Spanja. Ndryshe, kjo është medalja e dytë për Maqedoninë në garat e Karate Premier Ligës, pas medaljes së argjendit të Emil Pavlovit në Dubai.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share