Main Menu

Sulmohet një 21 vjeçar në fsh.Senakos

Më datë 10 qershor, rreth orës 22 personi me iniciale A.A. 21 vjeç nga fshati Senakos i Gostivarit, ka paraqitur se, deri sa ka qëndruar ulur në ulësen afër shkollës fillore të fshatit, afër tij janë afruar personat A.K. I.Xh. dhe A.R. të gjith nga fshati Senakos, ku pa asnjë shkak apo arsye, e kanë sulmuar duke e grushtuar dhe shkelmuar, në pjesët e trupit dhe kokës deri sa ka humbur vetëdijen.

    Janë duke u marë të gjitha masat dhe aktivitetet, për gjetjen e sulmuesve dhe zbardhjen e plotë të rastit.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share