Main Menu

Zhduket 22 vjeçarja nga Çegrani

Njëzetë e tre vjeçari I.D. nga fshati Çegran i Gostivarit, më datë 7 qershorë rrethë orës11.00, ka paraqitur se më datë 6 qershor rrethë orës 01.00, nga shtëpia është larguar bashkëshortja e tij 22-vjeçare Xh.D.njofton SPB-Tetovë.

Meren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit dhe gjetjen e Xh.D. e paraqitur si e humbur.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share