Main Menu

Në Senakos, djali e rreh nënën

Një banor i fshatit Senokos të Gostivarit, të enjten mbrëma rreth orës 19.00, ka paraqitur dhunë familjare që e ka kryer djali i tyre 21-vjeçar, i cili ju ka kërkuar të holla prindërve, dhe pasi që nuk i kanë dhënë, gjysëm ore më vonë, e ka sulmuar fizikisht nënën e tij, duke e grushtuar disa herë në pjesën e kokës, gjegjësisht fytyrës, nga ku ajo ka marrë lëndime të dukshme trupore. E lënduara është dërguar në Spitalin e përgjithshëm “Ferid Murat” në Gostivarë për dhënien e ndihmës mjekësore. Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share