Main Menu

Nënshkruhet Memorandum Bashkpunimi mes KF “Gostivarit” dhe dy mediave nga Gostivari

Sot më 08.06.2018,në zyrat e Kf Gostivari-t,u nënshkrua Memorandum Bashkpunimi mes K.F.”Gostivari”-it nga njëra anë dhe TV Globi-t dhe Radio Pro-FM-it si pjesë e krijimit të platformës inkluzive të institucioneve që përkrahin klubin e futbollit.

Kështu që të dy mediat e Gostivarit ,TV Globi dhe Radio Pro-FM-i, bëhen edhe zyrtarisht përkrahës medial të Klubit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share