Main Menu

Çka i bën shikimi në telefon trupit tonë?

Jo aq moti, telefonat me ekran me prekje që mund të lidhen në internet ishin diçka fantastiko-shkencore.

Pjesa e frikshme është mënyra se si teknologjia ndikon mbi shprehitë dhe mbi shëndetin tonë.

Duke përdorur celularë njerëzit e ndryshojnë qëndrimin e trupit, në mënyrë më të keqe.

A ju besohet që mbajtja e telefonit ka efekt të njejtë sikur të mbani një fëmijë tetëvjeçar në kokë derisa rrini ulur?

Shtypja që kemi derisa lexojmë në telefon është e barabartë me masë prej 27 kg.

Modeli virtual është krijuar nga dr. Keneth K. Hansraxh nga Instituti për operacione dhe rehabilitim në Njujork.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share