Main Menu

Xhan te Juventus për katër vjet

Emre Xhan është pajtuar që të kalojë te Juventusi duke nënshkruar kontratë katërvjeçare, ka marrë vesh Goal.

Përfaqësuesi i Gjermanisë pritet vetëm që t’i kryejë testet mjekësore te Zonja e Vjetër, dhe kjo do të ndodhë javën e ardhshme.

Në kontratën me kampionin italian, ai parashihet që të përfitojë pesë milionë euro në vit, dhe kontrata e tij do të skadojë në fund të qershorit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share