Main Menu

Sulmohet nga qen endacak një 27 vjeçar te parku i Gostivarit

Njëzetë e shtatë vjeçari D.M. nga Gostivari, më datë 3 qershor, ka paraqitur se rreth orës 23.00, deri sa ka lëvizur nëpër parkun përballë Shkollës së mesme komunale ekonomike në Gostivar, ka qenë i sulmuar nga një grup prej 15 qen endacak ku tre prej tyre janë vërsulur ndaj tij dhe e kanë kafshuar në pjesën e poshtme të shpinës.

Personi i sulmuar ka aritur të ikë dhe të largohet, prej ku është drejtuar në Spitalin e përgjithshëm të ,,Ferid Murat,, në Gostivar, për dhënjen e ndihmës së mjeksore.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share