Main Menu

Dëmtohet vetura nga një plumb I padestinuar në Gostivar

Më 03 qershior, në periudhë prej ora 16.00 deri 22.30 minuta, me shumë gjasa nga plumb i padestinuar, është dëmtuar tavani i veturës ,,Opel frontera,, me targa të Gostivarit, pronë e 23-vjeçarit A.A. nga Gostivari, e cila ka qenë e parkuar në oborin e shtëpisë në rrugën ,,Trajko Jovanovski,, në Gostivar.

Projektili ka rënë dhe e ka thyer pjesën prej qelqi të tavanit të veturës, ku është gjetur nga ana e pronarit dhe pas kryerjes së hetimeve është mar për ekspertizë.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit, dhe të gjitha detajeve, kush, ku dhe pse ka shtënë me armë zjarri, dhe ka dëmtuar veturën e personit A.A.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share