Main Menu

Lëndohet rëndë 36 vjeçari nga Gostivari

Më datë 30 maj, rrethë orës 15.30 minuta, në një objekt në ndërtim në rrugën ,,JNA,, në Gostivar, ku nga ana e një firme, janë duke u kryer punë ndërtimore, gjatë ngritjes së tullave me anë të vinçit nga përdhesa në katin e katërt, ka rrëshqitur një tullë dhe ka rënë mbi kokën e 36-vjeçarit D.P. shtetas i Shqipërisë, i cili ka qenë i punësuar në objekt.

Me frakturë në kokë, shtetasi i Shqipërisë, është dërguar në Spitalin e përgjithsjëm ,,Ferid Murat,, në Gostivar, ku pas dhënjes së ndihmës mjekësore, si rastë urgjent është dërguar në klinikat e Shkupit.

Janë kryer hetimet me pjesëmarje të Prokurorit publik dhe Inspektorit shtetërorë të punës, dhe po punohet në zbardhjen e plotë të rastit, dhe detaleve në veçanti lidhur me këtë rastë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share