Main Menu

Maroon 5 dhe Cardi B me këngë bashkë

Maroon 5 dhe Cardi B janë bërë bashkë për remiksin e këngës “Girls Like You”.

Kjo këngë ishte pjesë e albumit Red Pill Blues të grupit muzikor dhe tani është punuar në versionin e ri me reperen e “Bodak Yellow”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share