Main Menu

Gjykata e Apelit “shpëton” Grujovskin nga PSP-ja, shfuqizon dënimin kundër tij

Gjykata e Apelit në Shkup e ka ndërpre dënimin për ish kryeshefin e Drejtorisë së pestë në DSK, Goran Grujovski, në lëndën “Kalaja 2”, njofton “Makfaks”.

Grujovski, që për momentin gjendet në Selanik, u dënua me një vit e gjysëm për shkatërrimin e regjistrave dhe dokumenteve për përgjimin joligjor.

Ai ishte dënuar në bazë të padisë së ngritur nga Prokuroria Speciale publike. Kjo do të thotë se në këtë lëndë, procesi gjyqësor për Grujovskin duhet të fillojë nga fillimi. Vendimin për shfuqizimin e dënimit e ka sjellur këshill treanëtarësh penal, i udhëhequr nga gjykatësja Cvetanka Periq.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share