Main Menu

Sot ndeshja e madhe për fudbollin në Gostivar

Sot në kompleksin sportiv të FFM-s, do të zhvillohet ndeshja e balotazhit mes klubit të futbollit Gostivari si nënkampion në grupin e perëndimit dhe Borecit të Velesit, nënkampion në grupin Lindje. Fituesi nga ky takim do të përrballet me Pobedën e Prilepit për të plotësuar vendin e zbrazët në Ligën e Parë të futbollit. Për ndeshjen në fjalë skuadra e Gostivarit është duke punuar maksimalisht që sa më e pergatitur të shfaqet kundër Borecit.

Futbollistët e Gostivarit janë optimist dhe thonë se  janë më cilësorë se kolegët e tyre nga ekipi i Borecit.

Sa i përket tifozëve dy ekipet kanë vetëm nga 200 bileta që do të thotë se numri i tyre është i kufizuar. Ndeshja Gostivari – Boreci fillon në orën 16:30.Forza KF.Gostivari!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share