Main Menu

Vesel Memedi ua uron muajin e bekuar të Ramazanit

Me një mesazh urimi,për hirë të muajit të Ramazanit edhe kryetari i RDK-së,si shumë lider tjere të partive politike,besimtarëve të konfesionit Islam,ua uroi Muajin e shenjt të Ramazanit:

“Të nderuar vëllezër dhe motra të besimit islam,

Sot filluam me muajin e bekuar të Ramazanit. Ky muaj i adhurimit, mëshirës dhe pendimit, na mundëson që të dëshmojmë përkushtimin tonë për pastërti shpirtërore, humanitet, solidaritet, ndershmëri, tolerancë dhe dashuri. Ky muaj le të jetë një intervenim hyjnorë që do të largojë barrën tuaj, ndriçoj errësirën, dhe lehtësoj dhembjen tuaj dhe të na shërbejë ky muaj si një inspirim për sinqeritet, mirëkuptim dhe dashuri mes njëri-tjetrit.

Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të RDK-së t’ju uroj mbarë besimtarëve musliman agjërim të lehtë, mbarësi e begati!”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share