Main Menu

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti uron besimtarët musliman për muajn e shenjtë të Ramazanit

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti ka uruar gjithë myslimanët për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Të dashur besimtar, ju uroj fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit dhe agjërim të lehtë e të pranueshëm”, thuhet në urimin e Ali Ahmetit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share