Main Menu

Arrestohet 36 vjeçari nga Çegrani dhe dërgohet në burgun e Idrizovës

Efektivët e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë, sot  në orët e hershme të mëngjezit më saktësisht rreth orës 04:20 minuta, kanë arestuar 36 vjeçarin me iniciale B.N.  nga fshati Çegran-Gostivarë, i dënuar me 3 vjetë e 6 muaj burg, për vepër penale ,, përpunim ilegal, mbajtje dhe tregti me armë dhe substanca spërkatëse.

Pas arestimit dhe mbajtjes në Stacion policorë, është realizuar urdhër gjyqësorë, personi B.H. është dorëzuar në Sh.N.P ,,Idrizovë,, në Shkupë, për vuajtjen e dënimit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share