Main Menu

Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari mesazh për muajin e shenjt të Ramazanit

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, uron të gjithë besimtarët islam me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit.

“Mbi 1 miliardë njerëz në të gjithë botën do të hyjnë në muajin e shenjtë të Ramazanit. Edhe në Gostivar bëhemi gati që të nisim Ramazanin. Duke ju uruar agjërim të lehtë, shpresoj që ky muaj të na shërbejë për sa më shumë reflektim mbi sjelljet tona, të na afrojë sa më shumë tek Zoti dhe të na ndërgjegjësojë sa më shumë se dashuria dhe respekti janë çelësat kryesorë të harmonisë!
Zoti i pranoftë agjërimet tona!”

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share