Main Menu

Sonte Teravia e parë, të mërkurën dita e parë e agjërimit

Nga Bashkësia Islame njoftuan se të mërkurën, me 16 Maj, është dita e parë e muajit të Ramazanit.

Kjo do të thotë se të martën do të falet teravia e parë. Dita e parë e Bajramit të Ramazanit është 15 Qershori.

Nga ky institucion fetar të gjithë besimtarëve dhe besimtareve ia uruan muajin e Ramazanit me dëshirë që ta agjërojnë me kënaqësinë e Zotit, lumturinë familjare dhe solidaritetin e xhematit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share