Main Menu

EVN edhe nesër vazhdon me rindërtimin e rrjetit shpërndarës elektrik në rajonin e Gostivarit

Ekipet e EVN-së do të punojnë në rindërtimin dhe modernizimin e rrjetit të shpërndarjes se rrymës elektrike edhe nesër(15.05.2018), informohen banorët, se për shkak të realizimit të aktiviteteve investuese për përmirësimin e cilësisë së furnizimit me energji elektrike, pa furnizim do të jenë vendbanimet që i përkasin Qendrave të Energjisë Elektrike (KEC) edhe atë:

Zona industriale në dalje për në Tetovë,Objektet industriale në autobanin Gostivar-Tetovë,objektet industriale rrugës për në f.Sushic,miniera në F.çajl,Fshatrat:Patalisht,Strajan,Zhelezna reka,Sushica,çajla,Balindolli,Bellovishti,Simnic,Mitrovikrst,Zdunj,Debresh,Zubovc,Vrapçisht,Gallatë,Llakavic,Kunovë,Tërnovë,Sërmnovënjë pjesë e F.Raven dhe Bajnic.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share