Main Menu

69 vjeçari nga Sanakosi sulmon 36 vjeçaren

Dje,  38 vjeçarja M.I. nga fshati Senokos, ka paraqitur se rreth orës 17.30 minuta, ka qenë fizikisht e sulmuarë nga ana e 69 vjeçarit M.I. nga i njëjti fshat.

Në rrugën para shtëpive të tyre, paraprakisht janë ngacmuar dy femijë, gjat të cilës M.I. (38) ka dalur të shef se çfar është duke ndodhur, atëher M.I. (69) pa asnjë farë shkaku i është afruar dhe i ka dhënë dy shuplaka. Nga shkaku se e njëjta ka qenë në gjendje të përkeqësuar shtatëzanie, me veturë mjeksore është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat”, në Gostivarë, për dhënjen e ndihmës mjekësore.

I paraqituri M.I. menjëher është thirur në Stacionin policorë-Gallatë, dhe i njëjti është paralajmërurar me shkrim, kurse ndaj tij do të shqiptohen padi adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share