Main Menu

Autobusi i cili po transportonte nxënësit këtë mëngjes është djegur në Strazhë

Autobusi rrugor e një kompanie private transportuese është djegur këtë mëngjes në rrugën Kërçovë-Gostivar pas kalimit të Strazhës. Autobusi ka transportuar nxënës të cilët po shkonin në ekskursion.

Për fat të mirë është tejkaluar fatkeqësia më e madhe që kur shoferi në kohë ka reaguar, e ka ndalur autobusin dhe i ka nxjerr nxënësit në jashtë autobusit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share