Main Menu

Dhuna në familje:Djali sulmon babain në Gostivar

Mbrëmë rreth orës 02.15 minuta, personi Xh.M. 61-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur dhunë familjare, të cilën e ka kryer djali i tij H.M. 30-vjeç.

Paraprakisht, H.M. i cili ka qenë në gjendje të dukëshme të alkoholizuar, fillimisht ka filluar zënkë verbale me babain e tij, pastaj edhe fizikisht i ka sulmuar prindërit e tij, duke i rrahur në pjesë të kokës dhe trupit.

Menjëher pas paraqitjes së rastit, H.M është privuar nga liria, dhe është mbajtur në Stacionin policorë në Gostivar, ku punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share