Main Menu

Lëndohet një punëtor ndërtimtarie

Më datë 7 maj, rreth orës 18.00, personi J.Ç. nga fshati Çegran-Gostivarë, duke çmontuar elementet nga skelet metalike, në të cilën ka punuar në fshatin Forinë, ka humburë baraspeshën dhe është rrëzuar në platformën e fundit të skeles.

Nga rrëzimi, J,Ç. ka marë lëndime të rënda trupore, ( frakturë në këmbën e majtë), nga ku është dërguar në spitalin e përgjithshëm ,,Ferid murat,, në Gostivarë, ku pas dhënjes së ndihmës mjeksore i njëjti është dërguar në klinikat e Shkupit.

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes, dhe po punohet në zbardhjen e rastit dhe shkaqet e rrëzimit etj.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share