Main Menu

40 vjeçarja nga Strumica ndëron jetë në Gostivar

Mbrëmë (8 Maj ), gjysëm ore pasë mesënatës, në Spitalin e përgjithëshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivarë është pranuar 40 vjeçarja K.T. nga Strumica, e cila përkohësisht ka qëndruar në Gostivarë, e njëjta ka kërkuarë ndihmë mjeksore. Menjëherë, gjendja shëndetsore e sajë është përkeqësuar, dhe për një kohë të shkurtë K.T. ndëron jetë.

Prokurori publik, dhe ekipi i Stacionit policorë Gostivarë kanë kryer ekspertizën, dhe ndaj trupit të pajetë të K.T. do të kryhet obduksion.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share