Këto janë veshjet më “unike” që i keni parë

Jo të gjithë prej nesh jemi ekspertë të modës dhe ndonjëherë kemi probleme në përzgjedhjen e dizajneve të duhura të garderobës. Por, disa njerëz dështojnë aq keq kur i krijojnë ose i veshin ato, aq sa ju bëjnë të mendojnë se si është e mundur të ndodhë kjo gjë.

Klan Kosova e beri gati një listë të formave, modeleve dhe printimeve të pasuksesshme, të cilat cilësohen si qesharake ashtu edhe të turpshme.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share
%d bloggers like this: