Main Menu

“Nothing Compares 2 U”, publikohet versioni i studios i Prince

Përfaqësuesit e pasurisë së Prince kanë publikuar incizimin në studio të këngës “Nothing Compares 2 U”, afër dy vjet pas vdekjes së tij.

Sipas tyre, ylli nga Minneapolis e kishte regjistruar këtë këngë më 1984 në Flying Cloud Drive, në Eden Prairie të Minnesota-s.

Ai e kishte shkruar këtë këngë për veten, por më pas ia kishte dhënë bendit të zhanrit jazz-punk, “Family”, të cilin e kishte bërë bashkë në të 80-tat.

Gjashtë vjet më pas, këngëtarja irlandeze, Sinead O’Connor, përvetësoi këtë projekt dhe e shndërroi në hit ndërkombëtar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share