Main Menu

Truket për veshjet dhe këpucët që do t’iu bëjnë të dukeni më e gjatë

Të jesh e shkurtër nuk ka asgjë të keqe, por të dukeni edhe më e shkurtër falë gabimeve që bëni me veshjet, është diçka që mund ta shmangni.

Jo të gjitha tendencat mund t’ju shkojnë përshtat ndaj kini kujdes. Mund të jetë në modë, por kjo nuk do të thotë që domosdoshëmerisht një veshje është në stilin tuaj.

Femrat shtatshkurtër duhet të jenë më të vëmendshme ndaj detajeve pasi ato bëjnë difenrencën. Fotografitë e mëposhtme e ilustrojnë qarta dallimin që bën një varëse, një rrip apo një palë këpucë me taka.

Image

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share