Main Menu

Dalin detaje të reja shokuese rreth vdekjes së DJ’it të famshëm Avicii

Siç shkruan DailyMail, DJ suedez Avicii vdiq për shkak të humbjes masive të gjakut nga një plagë e  vetë-shkaktuar, pohon një raport.

Raporti me detajet e vdekjes së DJ-së vjen nga faqja e internetit argëtuese TMZ, duke cituar ‘burime të veçanta për informata specifike rreth vdekjes së Aviciit’.

Avicii, emri i vërtetë i të cilit ishte Tim Bergling, u gjet i vdekur në qytetin Muscat, Oman, më 20 prill.

Javën e kaluar, familja e tij shkroi një letër të hapur duke thënë se 28-vjeçari “nuk mund të vazhdonte më dhe donte paqen”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share