Main Menu

KF Trabzonspor kampion i sezonit drejt ligës se tret perëndim.

Sukseset janë të pa ndalura për trajnerin Rahim Memetin.  Pikërisht sot pas përfundimit te suksesshëm te kampionatit me KF Trabzonsporit skuadër e cila garon ne ligen komunale Gostivar shpallet kampion i sezonit 2017-2018.Me kete sukses  do ti bashkëngjitet ligës se tret perëndim.

Një vit më par arriti te shpallet kampion edhe me skuadrën e KF.Çakllanit nga Tetova.  Me një përkushtim te madh ndaj sportit si dhe me pune profesionale sigurt se vjen edhe shpërblimi apo suksesi deklaron trajneri Mehmeti.

Mysafir te veçantë ishin edhe kryetari i Komunës se Gostivarit z.Arben Taravari si dhe kryesia e ngushte e  lidhjes fudbollistike komunale Gostivar dhe shume punëtor sportiv dhe futboll dashes./Tv Globi

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share