Main Menu

PASTEL – GOSTIVARI QYTETI I RRADHËS QË DO NDEROJË ARTISËT NË ”GRAND PRIX”

Qyteti i Gostivarit tanimë ka rradhën për të nderuar këngëtarët dhe artistët e këtij vendi. Të premten, në datë 19 Prill në skenën e ‘Grand Prix’ do të ngjiten artistë që kanë lënë gjurmë në këtë festival, artistët post mortum që do të nderohen për veprat e tyre si dhe këngëtarë të gjeneratës më të re. Organizatorët e ”Grand Prix: Gostivari për Gostivarasit’, të ftuar në emisionin Pastel premtuan një spektakël fantastik dhe shumë të ftuar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share