Main Menu

Shkëndija kampion

Titulli i dytë në historinë e klubit kur kanë mbetur shtatë xhiro deri në fund ka sjellë rumbullaksim të suksesshëm të dominimit të Shkëndijës gjatë këtij sezoni.

Festa me tifozët pas ndeshjes ishte vazhdim i asaj që staroi të mërkurën pas triumfit në fushë të Vardarit, ndërsa do të vazhdojë deri në xhiron e fundit.

Trajneri Osmani nuk ka fshehur entuziazmin pas sigurimit të titullit të dytë në historinë e klubit, pasi paraprakisht nga kjo gjeneratë të parin bashkë me Qaton e kishin shijuar edhe ndihmës trajneri Erhan Selimi, si dhe futbollistët Ferhan Hasani, Ardian Cuculi dhe Izair Emini.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share