Main Menu

Bekim Saiti, nga fshati Çegran ka nevojë për ndihmë

Bekim Saiti, nga fshati Çegran i rethinës së Gostivarit, tashmë disa vite po përballet me problemin e shikimit.Ai ka humbur shikimin në syrin e djathtë, ndërsa në çdo gjasht muaj duhet të ndrrojë thjerëzat që kushton shumë dhe nuk mund ta përballoje.Me një ndihmë sociale Bekimi nuk mund të sigurojë vetëm për nevojat elementare, ndërsa për shërimin e tij ka nevojë për ndihmë.Raporton TV KOHA.

Krahas kësaj, familja Saiti poashtu ka edhe një vajzë 14 vjeçare me paralizë cerebral.Edhe ajo çdo katër vite duhet të operohet. Deklarata Ai apelon tek qytetarët që kanë mundësi ta ndihmojnë ngase ai nuk është I aftë për punë.
Të gjithë ata që kanë mundësi mund ta ndihmojnë në xhirollogaritë:
Në Denarë:290500014181814
Në euro:12-060-0035136.0
Numri I telefonit për kontakt është 070 499 633

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share