Main Menu

“1 Xhiro” me 2TON dhe Lindon

Është publikuar projekti i shumëpritur mes 2TON-it dhe Lindon Berishës.
“1 Xhiro” mbanë titullin kënga, muzika e së cilës është punuar nga reperi ferizajas dhe Cruel, ndërkaq teksti është shkruar nga të dy artistët.
Klipi u realizua në Shqipëri, nga Max Production.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share