Main Menu

Arrestohet personi që vidhte makina në Tetovë

Sektori për Punë të Brendëshme në Tetovë, ka ngritur padi penale ndaj
personit XH.R 33 vjeçar për shkak të dyshimeve se ka kryer vepër
penale vjedhje të veturës.Në periudhën prej nëntorit të 2017 deri në
muajin janar të këtij viti ka vjedhur një veturë të tipit Mercedes dhe një
tre vetura BMV. Ai ka shfrytëzuar pakujdesinë e pronarëve të veturave
dhe I ka marrë.Ai ka shkaktuar një dëm prej 1 milion e 700 mijë denarë.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share