E pabesueshme, NASA shfaq 5 objekte të çuditshme në planetin Mars

NASA fotografon 5 objekte që mund të lidhen me të shkuarën e planetit Mars.

Mos vallë kjo tregon që në Mars mund të ketë pasur jetë në një të shkuar të largët?

Shtrohet edhe një çështje tjetër, që mbase në këtë planet ka akoma jetë?

Këto janë pyetje që mund të vënë në dyshim gjithë egzistencën tonë, që ne mbase nuk jemi vetëm në këtë univers të madh, dhe mbase jetën ne duhet ta kërkojmë fillimisht në sistemin tonë diellor.

Dhe nëqoftëse një ditë kjo gjë vërtetohet atëherë te gjitha ato që kemi dëgjuar deri më sot kan qënë thjesht nje thes plot me gënjeshtra.


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share