Main Menu

Pijeni këtë lëng dhe kurrë djersa nuk do t’ju ketë erë të keqe!

Me siguri e keni të njohur atë moment kur ndjeni se nuk ju vjen era aq e mirë. Në vend që të përdorni produkte të shtrenjta e të dëmshme, më mirë është që të përdorni preparate natyrore. Ky preparat largon edhe erën e keqe nga goja.

Përbërësit:

Lëngu i një limoni, një tubë majdanoz, një copë xhenxhefil, dy mollë, pesë gjethe të lakrës jeshile.

Përgatitja

Lani të gjithë përbërësit dhe përzijini në bluarës. Pijeni këtë pije në mëngjes para buke dhe para shujtave kryesore.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share