Main Menu

Rrufeja gjigante dhe misterioze që vjen nga hapësira

Stuhitë janë disa nga ngjarjet më spektakolare në natyrë, por ajo që mund të shohim nga sipërfaqja e planetit tonë është vetëm fillimi.

Ka shumë gjëra të çuditshme në atmosferën e sipërme të Tokës dhe një mision i ri synon të mësojë më shumë rreth tyre.Nisur në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës të hënën, Monitorimi i Ndërveprimeve Hapësinore (ASIM) do të vëzhgojë fenomenet e çuditshme elektrike që ndodhin mbi stuhitë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share