Main Menu

Kujdes, ja aplikacionin spiun që u nxjerr të gjitha të palarat miqve tuaj

Gjithmonë na vjen inat kur kemi dikë Follow në Instagram dhe ata na kanë bërë Unfollow pa e kuptuar. Por duket se ekziston një program spiun i cili do t’ju tregojë gjithçka që deri më sot ka qenë një sekret që ju ka gërryer nga brenda prej kuriozitetit.

Aplikacioni “InstantReport: Followers Stats” zbulon çdo sekret të ndjekësve tuaj në Instagram: kush ju ka bllokuar, kush ju ka bërë unfollow, kush ju admiron në mënyrë sekrete dhe më shumë se kaq madje. Kushdo që ka një Apple mund thjesht ta shkarkojë në Apple Storyn e tij.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share