Gjërat e çuditshme që vetëm Kinezët i bëjnë

Kinezët njihen për gjërat e çuditshme që i bëjnë. Këto janë disa nga gjërat më të çuditshme që mund ti shihni vetëm në Kinë.

1. Peshkaqenët dhe krokodilët duke u shitur në treg.
shark
crocodile

2. Gaforre që shiten në makina shitëse.
crabs

3. Bllokimet e trafikut.
12114910-1traffic-1488449866-650-3504602c45-1488572446

4. Kompanitë varin rrjeta afër ndërtesave të tyre në mënyrë që punëtorët kur duan të bëjnë vetëvrasje të binë në to.
12114310-1net-1488450446-650-86d7524966-1488572446

5. Për shkak të ajrit shumë të ndotur, kinezët shesin ajër të pastër në kanaqe.
12114710-1cannedair-1488454139-0-1488455155-0-1488461550-1488461555-650-d141ff4e60-1488572446

6. Pylli i gurëve që sipas UNESCO’s është i vjetër 270 milion vite.
270

7. Është krejtësisht normal të dalësh me rroba të natës në rrugë, apo edhe të shkosh në punë.
12114360-1pajamas-1488453386-650-368c9b24e8-1488572446

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share