Main Menu

Gjërat e zakonshme që dëmtojnë rininë dhe bukurinë tuaj

Shumë shpesh e dëgjoni thënien “shtëpi e ëmbla shtëpi” dhe nuk mund ta imagjinoni se në këtë shtëpi mund të ketë objekte që dëmtojnë rininë tuaj, transmeton Klan Kosova.

Ngrohja qendrore dhe kondicioneri

Sapunët dhe shamponët

Shekulli 21, është shekulli i higjienës. Njerëzit janë thjesht të çmendur për mbajtjen e trupit të tyre të butë, të pastër dhe me erë të këndshme. Por pastrimi i përditshëm i lëkurës me produkte të ndryshme mund ta dëmtojë lëkurën tuaj.

Jastëku

Zëvendësojeni pambukun me mëndafsh. Mëndafshi është më i shtrenjtë, por ka shumë përparësi: është i qëndrueshëm, nuk shkakton rrudha në lëkurë, sepse është e butë dhe parandalon rritjen e baktereve.

Telefonat dhe kompjuterat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share