Main Menu

E la të birin një vit pa smartfone, ja çfarë i ndodhi fëmijës

E shqetësuar nga fakti se djali i saj shpenzonte shumë orë në rrjetet sociale me smartfonin e tij, kjo mama mori një vendim ekstrem ndaj të birit.

Megjithëse kishte shumë vështirësi, ajo arriti që për një vit t’ia hiqte krejtësisht telefonin fëmijës së saj.

Pas një viti pa telefon mamaja ka vetëm këtë për të thënë: O zot jam e mahnitur, e shokuar nga ndryshimi që pësoi im bir. Pas 7 javësh filloi të bëhej më llafazan, më social, mësonte më shumë dhe kishte më shumë shokë.

Unë besova te ndryshimi i djalit tim dhe ai erdhi. Inkurajoj çdo mama që të paktën një ditë në javë, t’ia heqë fëmijës smartphone, ai po na i shkatërron fëmijët pa e vënë re ne.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share