Main Menu

Keni kaluar të 40-tat? Erdhi koha të ndryshoni stilin tuaj të veshjes!

Koha ikën shumë shpejt dhe pa u kuptuar. Bashkë me kohën ndryshon edhe stili. Çdo stil bazohet në gjërat më trendi të momentit por edhe sipas moshës së personave që ndjekin modën.

Në qoftë se ju keni kaluar të dyzetat duhet të keni parasysh që të ndryshoni stilin tuaj. Asgjë nuk është si më parë ju duhet të jeni më të kujdesshme dhe të dini ç’të zgjidhni. shumë gra ndoshta nuk e pranojnë ende këtë pasi besojnë se janë të rinj akoma. Ato nuk e kanë të ndaluar që të veshin çfarë dëshirojnë, por është mirë që të bazohen në disa trende të caktuara.

Çantat që ndryshojnë formë.

Byzylykët me pupla.

Veshjet me shumë ngjyra

Bluzet në stilin “boyfriend”

Fustanet e adoleshenteve

Bluzat me simbole sportive

Kapuccat ose kapelet me push

Pantallonat pa masa

Pandofla me gisht (flip flops)

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share