Vesa me këngë të re?

Përkushtimi në familje dhe zhvendosja jashtë trojeve shqiptare siç duket janë dy nga arsyet e forta që atë nuk e kemi parë në ndonjë projekt muzikor.

Por, siç duket pritjes i erdhi fundi.

Ka qenë Vesa ajo e cila përmes një videoje të hedhur në Instastory, shihet se është në një studio muzikore, duke regjistruar këngën e re.

Detaje tjera nuk janë zbuluar dhe se çka do na sjell ajo, presim të shohim.

screenshot_4

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share