Emri i Almirit në hyrje të Prokurorisë Publike

Në hyrjen e objektit të Prokurorisë Publike është vendosur një poster me emrin e Almir Aliut me datën e lindjes dhe të vdekjes. Organizatorët deklaruar se ky veprim simbolik bëhet për t’ua rikujtuar zyrtarëve shtetërorë obligimin që kanë për të vënë drejtësinë për këtë tragjedi. Ndërkohë, sot pritet që të vendoset për rikualifikimin e mundshëm të lëndës së tij.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share