Main Menu

Metoda natyrale me limon dhe kamomil për të çelur ngjyrën e flokëve

Ka një mënyrë për të çelur ngjyrën e flokëve pa shkuar tek stilisti. Do të kurseni paratë dhe nuk do të dëmtoni as flokët me produkte kimike.

Metoda me kamomil dhe limon

Të çelësh flokët me kamomil është një nga metodat më të përhapura. Mjafton të vendosësh kamomil në ujë të ngrohtë, ta lësh disa minuta dhe të përgatisësh më pas shampon me lëngun e përftuar.

Pas disa përdorimesh do të kesh flokë shumë më të çelët e të ndriçuar.

Nëse doni, provoni edhe limonin. Shtrydhni dy limona në një gotë ujë dhe lyeni flokët. Duhen sërish 30 minuta përpara se të shpëlani flokët dhe të vendosni balsamin.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share