Main Menu

Ardit Bexheti sjellë videoklipin me disa covera të këngëve më të dëgjuara

Një potpuri dhe disa covera të këngëve më të dëgjuara dhe hiteve shqiptare janë realizuar edhe me videoklip nga këngëtari i njohur prej Gostivari, Ardit Bexheti i cili ka realizuar projektin e tij më të gjatë deri më tani edhe atë 20 minutësh ku këndon këngët e Elvana Gjatës, Flori Mumajesit dhe grupeve TNT e Fisnikët. Një përpunim i mrekullueshëm është realizuar nga Arditi sa që ky fillim pranvere do të mrekullojë edhe më shumë veshin e dëgjuesit shqiptarë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share