Main Menu

K.B.Gostivari pësoi debakël prej KB Rabotniçki-t

Ndeshja e elitës së basketbollit vendor Rabotniçki – Gostiovari, e cila duhej të ishte kryendeshja e javës së 18-të, nuk përmbushi pritsh-mëritë pasi skuadra udhëtuese dështoi në tërësi. Kjo ndeshje u mbyll me fitoren e Rabotniçkit me rezultatin 74:49 dhe me këtë shkupjanët vazhduan serinë e fitoreve. Skuadra e Gostivarit për 40 minuta lojë arriti të shënojë vetëm 49 pikë dhe kështu barazoi rekordin negativ të këtij kampionati të cilin e mbante Pelisteri. Këto të dyja skuadra rekordin negativ me nga 49 pikë të shënuara e regjistruan në përballjet me Rabotniçkin.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share